Brandingraften op de Noordzee branding

Cursussen  Prijslijst  Locatie  Reserveren  Contact

RAFTEN
in de Branding op zee

Raften is de ultieme uitdaging. Als je een eerste
surf hebt gemaakt smaakt dat naar meer. Je zult er
versteld van staan hoe de kracht van het water je
veel plezier kan geven.

Raften is pure teambuilding in de branding op zee!
Cursussen brandingraften en try-out's in de branding

Heb je nog nooit op een raft in de branding op zee gepeddeld, dan is dit je kans. Wie de technieken echt wil leren kan het beste voor een cursus brandingraften inschrijven. Wil zonder instructie zelf het brandingraften uitproberen, dan is een try-out misschien iets voor jou. Ook als groepsuitje kan brandingraften erg leuk zijn. Bij wat grotere groepen krijgt iedereen eerst instructie en na het raften in de branding geoefend te hebben sluiten we af met een raft estafettewedstrijdje.

Inschrijven kan via het contactformulier of via deze websitepagina

 

Cursus brandingraften
Raften in de branding tot 10 personen

Brandingraft ochtend / middag (1 x 3 uur)

's Ochtends van 10:00 tot 13:00 uur en 's middags van 14:00 tot 17:00 uur kun je deelnemen aan een korte cursus brandingraften. In een rap tempo wordt de belangrijkste instructie gegeven en gaan we zo snel mogelijk het water op. Zodra je door de branding gevaren bent keer je de raft weer richting strand. Je peddelt uit alle macht en maakt een surf. Een nat pak is vaak onvermijdelijk, maar de belevenis is intens.

Brandingraft dag (2 x 3 uur)

Een brandingdag is van 10:00 tot 17:00 uur en begint met een uitgebreide instructie. Daarna ga je aan de slag met het oefeningen, zodat je de technieken snel onder de knie krijgt en de sensatie van het brandingraften volop zult beleven. De instructie wordt regelmatig even onderbroken voor korte adempauzes die we vaak benutten voor uitleg van technieken op de kant. Als er weinig branding staat worden ook spelvormen en andere leuke en creatieve ideeŽn van je instructeur uitgevoerd.

Brandingraft weekend (4 x 3 uur)

Een brandingweekend begint zaterdags om 10:00 uur en duurt tot zondag 17:00 uur. De cursus staat boordevol met instructiemomenten en oefeningen. Er is ruim voldoende tijd, zodat het intensieve programma in een relaxt tempo kan verlopen. Een weekeindcursus is aan te raden als je ťcht wilt leren brandingraften en genieten van het spelevaren op de schuimende golven. Ook als er weinig branding is bieden we een goed programma en zul je een leerzaam en leuk weekend beleven.

Try-out brandingraften
Raften in de branding tot 10 personen

Brandingraft try-out (1 x 2 uur of 1 x 3 uur)

's Ochtends vanaf 10:00 uur of 's middags vanaf 14:00 uur kun je deelnemen aan een Try-out branding raften. De try-out duurt twee of drie uur. Er is een korte uitleg op de kant en daarna ga je brandingraften op zee. Er is geen instructie en begeleiding op het water, maar wel toezicht op de kant. De veiligheid is gewaarborgd. Een Try-out kan bij zwaar weer afgeblazen worden terwijl een cursus nog wel door gaat. Bij een cursus is er namelijk ook begeleiding op zee!

Groepsuitje brandingraften
Raften in de branding met meer personen

Bedrijfsuitje, schoolreisje en vrijgezellenfeestjes?

Een waar spektakel en succes verzekert. Brandingraften is uitstekend geschikt als groepsactiviteit. Omdat een goede samenwerking essentieel is, heeft de raftingssport zo en zo al een hoog teambuilding gehalte. Door de branding varen is dikwijls alleen mogelijk als iedereen op het juiste moment tegelijk een goede peddelslag inzet. Voor grotere groepen kan het leuk zijn om het brandingraften te combineren met andere groepsactiviteiten. In een roulatiesysteem komt iedereen aan de beurt maar kan men ondertussen ook andere leuke strandsportactiviteiten bezigen. Meestal sluiten we dan af met een raftestafette in de branding.

© www.branding-raften.nl / All rights reserved - www.europagaai.nl - www.schoorlactief.nl